MLB

Royals, în play-off după 29 de ani

October 8, 2014

Yordano+Ventura+Chicago+White+Sox+v+Kansas+hDWY6wMI5mWl

Au trecut aproape 29 de ani de la ultima prezență în post sezon a celor de la Kansas City Royals, iar suporterii nu au putut sărbători performanța. Nu că n-ar fi vrut, dar KC a bifat victoria necesară în Chicago. Un 3-1 după tiparul întregului sezon, în care Royals au adunat 88 de victorii, și care le deschide oportunități neașteptate.

La ultima prezență în play-off a celor de la Royals, Zidul Berlinului era încă în picioare, Ronald Regan era președinte pentru a doua oară, iar Den Xiopang, omul anului în revista TIME. În loc să stea toată ziua pe internet, oamenii urmăreau seriale ca The Golden Girls, The Cosby Show sau Growing Pains și dansau pe muzica Madonnei sau a celor de la Simple Minds.

În acel an, cel mai bun film a fost Out of Africa, chiar dacă banca a spart-o Back to the Future. Bineînțeles, mai mult de jumătate dintre actualii jucători de la Royals nu se născuseră. Yordano Ventura (născut în 1991) nu era nici măcar în planurile părinților săi. Wade Davis și Greg Holland s-au născut în timpul acelui post-sezon. La fel Cristiano Ronaldo. Și Carly Rae Jepsen. Și Calvin Johnson. Și Chris Paul. Și Michael Phelps…

În 1985, un timbru costa în SUA 20 de cenți, iar calculatoarele cele noi funcționau cu dischete și aveau monitor încorporat. Tot atunci s-a descoperit epava Titanicului, a fost lansat primul joc NINTENDO, cu Super Mario pe post de vedetă, Michael Jackson și Lionel Ritchie au făcut pereche pentru We Are The World, iar Careless Whisper (pe vremea aceea interpretat de Wham!) a ajuns pe locul 1 în lume.

De atunci, Royals au fost predestinați să joace cu Athletics. Se va repeta povestea și în acest an?

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore