NFL

Lovitură grea pentru Fairley

November 10, 2014

fairley

Fundaşul celor de la Detroit Lions, Nick Fairley va lipsi circa o lună de pe teren şi va rata exact cea mai importantă parte a sezonului, după ce s-a ciocnit violent de coechipierul său Ndamukong Suh şi a suferit o întindere la ligamentele genunchiului drept.
Fairley, care intrase în sezonul 2014 ca rezervă, a devenit un titular indispensabil în defensiva Leilor încă din prima rundă a sezonului şi deşi nu a reuşit să aibă statistici senzaţionale, s-a dovedit a fi un jucător util, care îşi joacă serios ultima carte pentru un nou contract. Ales în runda 1 acum patru ani, DT-ul nu a reuşit să-i convingă pe cei din detroit să-i prelungească automat contractul scadent în vară şi a fost nevoit să muncească pentru a primi şansa de a rămâne în Motor City.
Cu Fairley în formula de start, apărarea din Detroit a devenit una dintre cele mai solide din NFL în acest an, fiind mult timp chiar pe locul 1, iar jucătorul care a făcut eforturi mari să slăbească şi să câştige în viteză şi forţă a adunat 14 tackles şi un sack.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore