NFL  »  SPECIAL

Schaub s-a rupt si ar putea rata restul sezonului

November 15, 2011

Exact cand lucrurile mergeau perfect pentru Texans, coordonatorul de joc Matt Schaub a suferit o fractura la piciorul drept si ar putea rata restul sezonului.

Antrenorul Gary Kubiak a anuntat astazi ca echipa medicala va face mai multe teste pe durata intregii saptamani, in functie de rezultate urmand sa se decida daca Schaub va fi retras din rosterul de 53 de jucatori si inlocuit cu un alt coordonator.

Ca o prima certitudine, Kubiak a anuntat ca Schaub nu va evolua impotriva lui Jacksonville Jaguars, peste doua saptamani, dar clubul spera ca accidentarea sa nu fie chiar atat de grava si ca Schaub sa revina macar in play-off, acolo unde Texans sunt calificati in proportie de 90%.

Locul lui Schaub va fi luat de coordonatorul de rezerva, Matt Leinart, jucator aflat la al saselea sezon in NFL, dar fara rezultate extraordinare. Leinart a evoluat patru sezoane la Arizona Cardinals, unde a bifat 29 de meciuri, si a evoluat intr-o singura partida pentru Texans. Coordonatorul are un procentaj al reusiteor modest, cu 57.1%, reusind sa paseze de doar 340 de ori din 595 incercari. In statisticile personale se mai regasesc 14 TD, 20 de interceptii si 29 de sacks, ratingul de QB fiind de 70,8.

 

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore