NFL

Bengals, obligati sa lupte pentru play off fara Hall

November 16, 2011

Cincinnati Bengals l-a trecut pe lista indisponibilor pe cornerbackul Leon Hall, cel care a suferit o accidentare grava duminica, dupa ce si-a rupt tendonul lui Ahile la piciorul stang. Hall jucase ultimele 74 de meciuri pentru Bengals, fiind titular inca de la debutul din 2007. Aproape incedibil, cornerbackul nu a ratat niciodata un joc de cand a intrat la liceu in Michigan.

„Nu stiu cum sa ma comport in astfel de situatii. Nu stiu daca e bine sau rau. Nu stiu cat ma va afecta, pentru ca nu am avut niciodata o accidentare”, a declarat Hall imediat dupa ce a primit verdictul medicilor.

Bengals l-au pierdut astfel pe cel mai bun cornerback din lot chiar inaintea unui meci ce poate insemna accederea in play-off, in deplasare, la Baltimore Ravens.

Hall s-a accidentat inainte de pauza meciului pierdut duminica in fata lui Pittsburgh Steelers, scor 17-24, dupa ce a facut o schimbare brusca de directie. Jucatorul va fi operat in cursul acestei saptamani si va reveni pe gazon abia anul viitor.

Bengals l-au promovat in prima echipa pe Brandon Ghee, jucator draftat in prima runda in 2010, dar care a evoluat in doar sase partide pentru Cincinnati. In acest sezon, Bengals il pirduse si pe Johnathan Joseph, jucator care a ales sa plece la Houston Texans si a fost inlocuit cu Nate Clements. Singura veste buna este ca Adam „Pacman” Jones ar putea reveni pe teren dupa o accidentare care l-a tinut pe bara in ultimele doua partide. Jones este al treilea CB al echipei.

 

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore