MLB

Kluber a luat bonusul

April 6, 2015

kluber

Cleveland Indians au avut una dintre cele mai bune rotații de cadre în sezonul 2014, iar managementul din Ohio se gândește serios să păstreze sistemul și în acest an. În paralel cu negocirile aprinse dintre club și Carlos Carrasco, Indians au reușit să-și satisfacă jucătorul cu cel mai spectaculos (și surprinzător) progres: Corey Kluber.

Câștigătorul trofeului Cy Young din 2014 va câștiga 38.5 milioane de dolari în următorii cinci ani, dar ar putea ajunge la 77 dacă performanțele sale vor forța clubul să activeze clauzele de prelungire automată care l-ar ține în Cleveland până în 2021. Contractul său este asemănător cu cel al starului de la Giants, Madison Bumgarner și cuprinde, pe lângă cei cinci ani garantați, două clauze de prelungire și numeroase bonusuri, astfel că jucătorul s-ar putea aranja pe viață dacă va repeta performanțele de anul trecut. Remarcabil este faptul că jucătorul de 29 de ani (29-14 record anul trecut) semnase inițial un contract de-a dreptul ilar, de numai 600.000 de dolari, dar înțelegerea fusese parafată doar pentru a se putea continua negocierea pentru extensia anunțată duminică dimineața.

Kluber și Carrasco au făcut cel mai interesant cuplu de aruncători în ultimele două luni ale sezonului trecut, și vor fi titularii postului anul acesta, jucătorul din Venezuela având încă un an de contract.

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore