NFL

Colts devin patetici

November 16, 2011

Blaine Gabbert a pasat pentru un TD si Maurice Jones-Drew a alergat pentru altul, iar Jacksonville Jaguars au obtinut un succes necesar ca aerul pe arena celor de la Indianapolis Colts, scor 17-3. Victoria a fost rima pe teren strain pentru jaguari, intr-un sezon care poate fi catalogat drept mdest.

Jones-Drew a alergat cu mingea de 25 de ori, pentru 114 yarzi si a devenit al doilea jucator din istoria lui Jaguars care depaseste granita celor 6.000 de yarzi alergati. Gabbert a pasat 11 arzi pentru Jarrett Dillard si ultimul a deblocat tabela inghetata la 3-3, inainte ca Jones-drew sa sparga defensiva potcoavelor cu o alergare de 3 yarzi pentru a stabili scorul final.

Colts au ramas singurii fotbalisti care n-au gustat din sampanie in acest sezon, si au atins un record negativ care data din 1997. Cea mai proasta ofensiva din NFL s-a ridicat la nivelul asteptarilor, coordonatorul Curtis Painter chinuindu-se sa-si duca echipierii inspre terenul de tinta advers. Veteranul n-a terminat meciul pe teren fiind inlocuit de Dan Orlovsky in sfertul 4.

 

By

Tags: , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore