NHL

Leafs fac curățenia de primăvară

April 16, 2015

Sezonul lacustru al celor de la Toronto Maple Leafs nu avea cum să rămână fără ecou. Proprietarii francizei canadiene au anunțat că au renunțat la serviciile întregului staff reprezentativ din Toronto, în încercarea de a începe un nou drum, eventual cu alte rezultate decât cele actuale.

Astfel, Leafs au renunțat la managerul Dave Nonis, la antrenorul interimar Peter Horachek (Toronto renunțase în ianuarie și la Randy Coyle), la asistenții Steve Spott, Chris Dennis și Rick St. Croix, dar și la scouterii Steve Kasper (directorul departamentului) și Tim Jim Hughes.

Nonis a reușit un record de 94-97-21 în cei trei ani ca GM, dar rezultatele din ultimii doi ani i-au fost fatale. Din păcate, el va rămâne în memoria suporterilor pentru câteva gafe memorabile, cum ar fi contractul uriaș oferit lui David Clarkson (36.75 milioane de solari) și apoi transferul acestuia (din cauza evoluțiilor penibile) la Columbus Blue Jackets pentru Nathan Horton, jucător accidentat care are șanse minime să mai revină pe gheață.

Horachek s-a aflat în ingrata poziție de interimar pentru al doilea an la rând, anul trecut el înlocuindu-l pe Kevin Dineen, la Florida Panthers. La fel ca în sudul SUA, unde nu a reușit să-și păstreze postul, Horachek a avut un record jalnic (26-36-4), fără să reușească să schimbe ceva după moștenirea critică lăsată de Carlyle. De altfel, exprimarea în joc a echipei a fost chiar mai proastă decât la începutul anului, multe dintre victorii venind fie pe fondul absențelor din loturile adverse, sau a unor reușite norocoase.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore