NFL

Jaguars i-au inregimentat pe Youboty si Selvie

November 16, 2011

Jacksonville Jaguars au ajuns la o intelegere cu Ashton Youboty (CB) si George Selvie (TE), care au fost trecuti pe lista de 53 de jucatori disponibili.

Youboty este asteptat sa acopere golul lasat de accidentarea starului Rashean Mathis, in prima partida urmand sa fie rezerva lui Will Middleton. Ales in runda a treia a draftului din 2006 de catre Buffalo, Youboty a jucat de 44 de ori pentru Bills. In presezon s-a antrenat cu Tampa Bay Buccaneers, iar in cariera din NFL a inregistrat 54 de tackles, doua sacks si o interceptie.

Selvie a fost ales in runda a saptea a draftului 2010 de St Louis Rams, evoluand 16 partide ca debutant. A fost contractat de Carolina Panthers in septembrie si a jucat patru meciuri. La fel ca Youboty, Selvie va fi doar rezerva la primul meci, urmand sa acopere o eventuala accidentare a titularului Aaron Kampman. Acesta a ratat mai multe meciuri din cauza unei accidentari si are o stare de sanatate precara putand oricand sa le faca o surpriza neplacuta antrenorilor.

 

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore