NFL

Tom Brady, decapitat?

May 11, 2015

tomita

Raportul Deflagate se poate dovedi o mare lovitură pentru New England Patriots. Deși NFL nu a anunțat încă sancțiunile pe care le va lua în urma anchetei deschise la începutul anului, Tom Brady pare să fie scos țap ispășitor în întreaga poveste a mingilor dezumflate înaintea meciului cu Indianapolis Colts, iar starul din Foxborough nu pare să aibă șanse să scape fără o suspendare.

În acest moment, Brady este „eligibil“ pentru o suspendare de opt meciuri, fapt care ar încurca teribil campioana în încercarea de a-și apăra trofeul câștigat în februarie, dar dată fiind poziția sa în analele NFL sunt șanse destul de mari să scape cu două, maxim patru meciuri de suspendare. Patriots deschid sezonul cu Steelers și apoi au meciul la Bills, acasă cu Jaguars și la Cowboys, astfel că o decizie anti-Brady ar putea transforma un potențial start cu 3-1 într-unul negativ.

New England Patriots au fost acuzați că înaintea meciului din finala de conferință cu Indianapolis Colts au dezumflat intenționat, sub limita legală, 16 mingi folosite în prima parte a jocului, pentru a-l ajuta pe Brady la acuratețea paselor. Patriots s-au impus cu 45-7 și apoi au cucerit titlul NFL după o finală nebună cu Seattle Seahawks.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore