NFL

Tebow, vedeta partidei dintre Broncos si Chiefs

November 16, 2011

Tim Tebow face ce face si iese in evidenta. Coordonatorul lui Denver Broncos a avut un meci infect, reusind sa paseze doar de doua ori din opt incercari, dar a contribuit decisiv la succesul echipei sale cu 17-10. Tebow l-a gasit pe Eric Decker cu o pasa de 56 de yarzi si a alergat pentru un TD, iar lumea incepe sa se intrebe daca nu cumva stilul schizofrenic de a juca al coordonatorului nu e exact ce le trebuie armasarilor.

Denver a jucat aproape tot meciul fara starurile Willis McGahee si Knowshon Moreno, care s-au accidentat in primul sfert, dar asta nu a contat in fata unui adversar patetic cum este Kansas City. Lance Ball a alergat pentru 96 de yarzi, iar Tebow pentru 44, si Broncos au bifat al treilea succes in patru meciuri de cand sunt condusi din teren de fostul castigator al trofeului Heisman.

Matt Cassel a reusit la randu-i doar 13 pase din 28 de incercari si un touchback, iar Kansas City a continuat evolutiile mzerabile dupa infrangerea categorica din Miami, 3-31 cu Dolphins. Tyler Palko l-a inlocuit pe Cassel la ultimul drive, iar Chiefs au reusit sa termine faza cu un FG.

By

Tags: , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore