NBA

King buzzer-beater

May 12, 2015

james king

„Totul este pe umerii mei“ a declarat LeBron James înainte de meciul patru al seriei Cavaliers – Bulls și anticipația sa s-a dovedit uluitoare. Fără Kevin Love, care nu va mai juca în acest an, și cu tânărul star Kyrie Irving suferind, Cavaliers s-au agățat de orice minge și au făcut două sferturi (al doilea și al patrulea) perfecte, pentru a egala situația la general. În cel mai dramatic mod cu putință.

La ultima fază a meciului, după ce Bulls egalaseră scorul la 84 cu opt secunde rămase de jucat, James a forțat o pătrundere, a evitat faultul ofensiv și a obținut o ultimă posesie (1.4 secunde pe ceas), transformând oportunitatea într-un coș de zile mari, printr-o aruncare din colțul semicercului. Regele l-a bătut astfel pe Derrick Rose, deși a marcat cu șase puncte mai puțin, fiind la un pas de un triple double, cu 25 de puncte, 14 recuperări și 8 pase decisive. Seria se mută marți, în Cleveland.

Al doilea meci al serii, cel dintre LA Clippers și Houston Rockets a fost de-a dreptul jenant pentru texani. Conduși cu 2-1 la general, James Harden și compania au cedat la o diferență de 33 de puncte (128-95), confirmând incapacitatea de a se apăra, mai ales că vedeta gazdelor, Chris Paul, a jucat tot într-un picior. Harden s-a mișcat bine și a stabilit un record prin cele 21 de puncte, devenind primul jucător de la Tracy McGrady (2008) care marchează minim 20 de puncte în zece meciuri consecutive de play-off. McGrady s-a oprit atunci la nouă meciuri. Seria se mută în Houston, marți, dar șansele celor de la Rockets să mai schimbe ceva par infime, mai ales după ce au permis 117, 109, 124 și 128 de puncte în primele patru meciuri.

By

Tags: , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore