NHL

Ducks – Hawks, primul meci real din Vest

May 12, 2015

ducks goal

Anaheim Ducks au ajuns în finala Conferinței de vest din NHL… cu un meci întârziere. Californienii s-au impus duminică noaptea cu 3-2 (OT) în fața celor de la Calgary Flames și au închis seria cu 4-1, răzbunând astfel golul primit cu 20 de secunde înainte de final în meciul patru, gol care a prelungit seria mai mult decât trebuia, în condițiile diferenței de valoare destul de mari dintre combatante.

Corey Perry a marcat golul victoriei Rațelor, dar după o fază mai mult decât controversată, numai că prestația generală a celor două echipe a fost diametral opusă. Flames au marcat de două ori din numai 19 șuturi și au condus în două rânduri mai degrabă întâmplător, în timp ce Anaheim a avut nu mai puțin de 47 de pucuri care au atins ținta apărată de Karri Ramo, finlandezul dovedindu-se un adevărat erou între buturi. Hocheiul adevărat începe în Vest abia în finală, cu Anaheim și Chicago gata de un veritabil război.

Tot duminică, Washington Capitals și-au tras singuri un glonț în picior și vor fi nevoiți să revină pe gheață miercuri. Alex Ovechkin și compania nu au putu trece de NY Rangers, în meciul șase al semifinalei de Conferință, și sunt forțați să lupte pentru calificare chiar pe gheața vicecampionilor de anul trecut. De remarcat că starul rus al echipei din capitala SUA a fost marcat excepțional de către adversari și nu a reușit nici un punct, Rangers impunându-se cu 4-3.

By

Tags: , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore