MLB

A-Rod continuă sezonul miracol

May 13, 2015

a rod

După ce a urcat pe locul 4 în clasamentul all time al realizatorilor din MLB cu 661 de HR, Alex Rodriguez continuă să uimească. Veteranul de la New York Yankees, 39 de ani, a marcat al optulea HR al sezonului în meciul cu Tampa Bay Rays și l-a ajutat pe coechipierul său, CC Sabathia să scape de pasa proastă care a generat un start de sezon de coșmar, cu cinci înfrângeri în primele cinci apariții la aruncare. De altfel, meciul din Florida a fost unul delicios pentru oamenii la bătaie din New York, Mark Teixeira (a 11-a reușită a sezonului), Chase Headley, Brett Gardner și Carlos Beltran reușind toți câte un HR pe Tropicana Field.

Tot în sesiunea de meciuri de marți, trebuie remarcate victoria celor de la Milwaukee Brewers, 10-7  cu White Sox și eșecul usturător al vicecampionilor de la Royals, 2-8 pe terenul lui Rangers, dar și al cincilea succes stagional pentru pitcherul Gerrit Cole, de la Pittsburgh Pirates.

Rezultate:

Phillies – Pirates 3-4, Orioles – Blue Jays 5-2, Reds – Braves 1-2, Rays – Yankees 5-11, Brewers – White Sox 10-7, Rangers – Royals 8-2, Cubs – Mets 4-3, Diamondbacks – Nationals 1-11, Athletics – Red Sox 4-5, Dodgers – Marlins 5-3.

By

Tags: , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore