NFL

Cassel ar putea rata tot sezonul

November 16, 2011

Infrangerea cu broncos n-a fost singura veste proasta pentru Chiefs. Luni, tehnicianul Todd Haley a facut un anunt soc: Matt Cassel va fi operat la bratul de aruncare si are toate sansele sa nu mai apara pe teren in acest sezon. Clubul nu a decis inca daca jucatorul va trebui trecut pe lista cu rezerve sau se va astepta rezultatul operatiei, insa sunt sanse mici ca acest lucru sa nu se intample.

Cassel s-ar fi accidentat cand a fost pus la pamant de Elvis Dumervil si Von Miller, dar antrenorul nu a putu specifica daca de vina este lovitura dubla sau felul in care Cassel a cazut pe gazonul artificial. Cassel a orit sa continue meciul, dar medicii i-au recomandat sa-i lase locul lui Tyler Palko, lucru care s-a si intamplat.

In aceste conditii, urmatorul meci va fi in mana lui Palko, dupa ce lui Cassel i-au fost interzise antrenamentele pentru aceasta saptamana. „Avem incredere in Tyler, altfel n-ar fi aici si n-ar fi numarul 2. In cazul sau nu sunt multe oportunitati de a evolua, dar sunt sigur ca va face o treaba excelenta asa cum a facut si pana acum”, a declarat Todd Haley.

By

Tags: , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore