NHL

Șoc în Chicago! Saad trimis în Columbus

July 1, 2015

saad

Campioana NHL, Chicago Blackhawks, a făcut o mișcare neașteptată chiar în ziua în care s-a deschis perioada de transferuri din hocheiul american. Forțați de spațiul salarial devenit neîncăpător, conducătorii campioanei au decis să renunțe la serviciile lui Brandon Saad, în ceea ce poate fi cea mai spectaculoasă tranzacție a verii.

Saad, 22 de ani, autor a 52 de puncte anul acesta (52 de goluri și 74 de pase în 208 meciuri cu Blackhawks), urma să devină agent liber și să renegocieze un contract ce risca să fie prea mare pentru o formație care trebuie să facă sacrificii, dar acum „greutățile“ sunt în Columbus. Blue Jackets au pus în tranzacție patru oameni, Artem Anisimov (86 de goluri, 106 pase în 412 meciuri NHL), Mark Dano (8 goluri, 13 pase în 35 de meciuri), Jeremy Morin (revenit, 2/4/43) și Corey Tropp (6/21/148), plus o alegere din draftul 2016, Chicago plusând pe lângă dreptul de a negocia cu Saad (pentru că exact asta au vândut) cu Alex Broadhurst și Michael Paliotta, doi jucători fără experiență în NHL.

De remarcat că înainte de anunțarea transferului, managementul din Chicago anunțase ca principală prioritate pentru această lună… prelungirea contractului lui Saad, în timp ce în Columbus, ținta numărul unu era… Anisimov.

By

Tags: , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore