NHL

Bieksa, Anisimov au contracte noi

July 3, 2015

Artem-Anisimov-featured-640x430

La mai puțin de 24 de ore după ce au fost protagoniștii unor tranzacții, Kevin Bieksa și Artem Anisimov pot dormi liniștiți. Cei doi hocheiști au primit contracte generoase de la noile lor cluburi și își pot vedea de vacanță, fiind siguri că vor patina în Anaheim, respectiv Chicago,

Bieksa, ajuns la Ducks pentru o opțiune de draft, va primi opt milioane de dolari în următorii doi ani și s-a asigurat că va sta în California până în 2017 printr-o clauză care nu permite transferul. Pentru asta, fundașul venit de la Vancouver Canucks a acceptat o micșorare a salariului pe acest an de la patru la 3.4 milioane de dolari, cu efect direct în fondul salarial, anul viitor părțile urmând să se compenseze.

Anisimov, ajuns la campioana Chicago Blackhawks într-o tranzacție cel puțin șocantă, este și mai fericit decât Bieksa. Campioana i-a oferit un contract pe cinci ani în valoare totală de 22.75 milioane, împărțite egal în fiecare sezon. Față de Bieksa, rusul va primi un bonus de 1.2 milioane la salariu, fapt care ridică semne de întrebare asupra viitorului lui Brad Richards în Chicago.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore