NHL

Voynov merge la închisoare

July 3, 2015

voynov

Sezonul 2014-2015 din NHL a semănat izbitor cu cel din… NFL, iar jucătorii care au călcat pe bec încep să suporte consecințele. Rusul Slava Voynov a fost condamnat la trei luni de închisoare, 52 de săptămâni de consiliere, opt ore de serviciu în folosul comunității și o amendă de 700 de dolari, în dosarul de violență domestică în care a fost judecat. El a refuzat să conteste decizia după ce și-a recunoscut faptele în fața judecătorului, chiar dacă soția sa a refuzat să depună mărturie împotriva lui.

Din păcate pentru fundașul celor de la LA Kings, problemele cu justiția sunt cea mai mică durere de cap, el fiind practic la câteva zile de finalul carierei din NHL. Potrivit jurnaliștilor de la thehockeynews.com, Voynov va fi deportat după ispășirea pedepsei, chiar dacă judecătorul care l-a condamnat a preferat să trimită cazul la un magistrat specializat, iar șansele sale de a se mai întorce în SUA cu permis de muncă sunt nule. Kings, care au rupt recent înțelegerea cu Mike Richards tot din motive de probleme cu legea, au refuzat să comenteze situația, dar pare puțin probabil ca în cazul unei deportări să nu se prevaleze de clauzele disciplinare pentru a termina unilateral contractul jucătorului.

Voynov mai are patru ani de contract cu LA Kings, și unul dintre cele mai mari salarii din echipă: 20 de milioane de dolari.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore