NBA

Tim Duncan, încă un an

July 3, 2015

tim-duncan

Da, Tim Duncan s-a hotărât să mai joace un an în NBA. Veteranul lui San Antonio Spurs a anunțat joi că va evolua pentru al 19-lea sezon la Spurs, probabil ultimul.

Ajuns la 40 de ani, Duncan are mai multe recorduri pe care le poate bate anul viitor, și nu este exclus să le și reușească. Prezent de 1331 de ori în teren în sezoanele regulate din NBA, legendarul jucător din Texas a marcat 25.974 de puncte și a reușit 2.942 de capace, 978 de intercepții, 4.062 de pase și 14.644 de recuperări, fiind în topul all time al jucătorilor la majoritatea categoriilor. El este al optulea la recuperări (primul dintre jucătorii activi), al 14-lea la puncte (3) și al șaselea la capace (1), numai la intercepții și pase decisive fiind departe de primele poziții. De cinci ori campion NBA, Duncan va fi astfel una dintre figurile de legendă din sezonul viitor, chiar dacă întoarcerea sa, pentru încă un an, are și altă semnificație pentru suporteri.

Cum Spurs au făcut tot felul de mișcări ca să-și apropie serviciile lui LaMarcus Aldridge, iar Duncan a fost unul dintre oamenii care s-au întâlnit cu jucătorul (probabil ca un preambul la job-ul său de conducător de după retragere), anunțul revenirii pentru încă un an pare a fi garanția reușitei transferului lui Aldridge. Manu Ginobili ar putea fi următorul pe listă.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore