NFL

McClain a făcut-o lată… din nou

July 7, 2015

Cariera cu urcușuri și coborâșuri pe care a avut-o Rolando McClain în NFL a primit o lovitură grea. LB-ul ajuns la Dallas Cowboys de la Universitatea din Alabama a fost suspendat patru meciuri pentru încălcarea regulamentului substanțelor interzise și riscă o suspendare de zece meciuri pentru un alt test picat anterior, dar contestat de către jucător.

McClain reușise un sezon decent anul trecut, cu 87 de tackles și două intercepții, fiind unul dintre cei mai productivi fundași din lotul texanilor, numai că revenirea în prim planul sportiv nu a fost de lungă durată. Clasic, jucătorul și-a cerut scuze pentru eroare și și-a exprimat speranța că va fi pe teren în săptămâna cinci a sezonului, fiind greu de crezut că NFL îl va suspenda a doua oară în acest sezon.

Jucător de mare calitate, McClain este unul dintre cei mai indisciplinați sportivi din NFL și este un miracol că încă se află în lotul unei formații ca Dallas Cowboys. Anterior, fundașul a fost arestat de mai multe ori pentru diferite incidente cu violență, inclusiv împotriva polițiștilor, și șiu-a anunțat retragerea din NFL de două ori, revenind bineînțeles asupra deciziei. Ca un paradox, ambele decizii de retragere au venit în timp ce se pregătea cu Baltimore Ravens, după a doua, din 2014, Revens reușind totuși să-și recupereze din pagube printr-un transfer în Texas. Aici a avut cel mai bun an al carierei, iar Dallas i-a oferit un nou contract care, evident, este pus în pericol acum.

În ciuda faptului că face parte dintr-un grup restrâns de jucători cu mari probleme de disciplină, McClain a primit și va mai primi șanse datorită talentului său uriaș. Dacă un manager va reuși să-l facă să se gândească doar la fotbal, atunci fundașul poate fi un star al NFL, însă până atunci Dallas are întrebări la care trebuie să răspundă imediat.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore