NFL

Bears mai pierd un atacant. Williams a devenit inactiv.

November 17, 2011

Chicago Bears l-au trecut pe lista rezervelor pe Chris Williams (LG), jucatorul urmand sa rateze tot restul sezonului. Veteranul a fost operat pentru o incheietura dizlocata suferita in meciul cu Lions si a fost inlocuit in repriza secunda cu Edwin Williams.

Antrenorul ursilor, Lovie Smith, a anuntat inca de luni ca Edwin Williams va fi noul titular si a anuntat ca va cauta un jucator de rezerva pentru el. Edwin Williams este la al treilea sezon de NFL si a jucat in cinci patride ca titular, trei pentru Chicago in 2010, si doua pentru Washington in 2009. In cazul in care Smith nu va avea incredere in Williams, el il mai are la dispozitie pe Frank Omiyale un defensive tackle reprofilat din left guard la inceputul sezonului 2009. De asemenea, titularul postului de right tackle, Gabe Carimi, s-a operat la genunchi saptamana trecuta si l-ar putea inlocui pe Lance Louis, care ar reveni pe pozitia de Guard.

Altfel, Bears au renuntat la Nick Reed si l-au contractat pe fostul DE de la Atlanta, Chauncey Davis. Davis a jucat 25 de meciuri pentru Falcons in perioada 2005-2010 si a fost draftat in runda a patra in 2005.

 

By

Tags: , , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore