NFL

Dublă lovitură pentru Jets

August 8, 2015

080715-nfl-jets-split-pi-mp.vadapt.955.high.0

Perioada premergătoare sezonului regulat din NFL se dovedește o veritabilă încercare pentru jucători și cluburi. A patra zi de cantonament s-a lăsat cu două victime în lotul celor de la New York Jets, amândouă din linia secundă, iar viitorul imediat și îndepărtat se anunță la fel de cenușiu pentru alb-verzi. Antonio Allen (safety) și Dee Milliner (cornerback) vor lipsi de pe gazon un an, respectiv două luni, după ce s-au accidentat joi în timpul antrenamentelor fizice care sunt, tradițional, extrem de dure în această perioadă. Potrivit presei americane, Allen a suferit o smulgere a tendonului lui Ahile, în timp ce Milliner și-a rupt încheietura mâinii drepte și va fi operat la numai o săptămână după ce revenise pe teren după o accidentare foarte gravă.

Allen a fost pus pe lista jucătorilor accidentați/eligibili și va fi mutat pe cea a accidentaților dacă nu va fi transferat de o altă echipă, iar absența sa se va simți. Jucător polivalent ajuns la Jets în 2012, Allen s-a dovedit o rezervă excelentă pentru posturile de safety și cornerback în apărarea desenată de Rex Ryan, iar anul acesta urma să îi ajute pe Marcus Gilchrist și Calvin Pryor, titularii de drept. De accidentarea sa, una bizară, pentru că s-a produs în timpul unui exercițiu de rutină, ar putea profita Rontez Miles sau Durrell Eskridge, doi jucători care s-au trezit că au oportunitatea de a prinde lotul de 53 deși păreau condamnați la lista de rezervă.

Milliner, care a fost operat astăzi, își revenise după o accidentare similară cu a lui Allen, suferită în octombrie 2014, și urma să fie rezerva lui Antonio Cromartie și Darrelle Revis după ce accidentările l-au privat de un start fulminant de carieră în NFL. Draftat în prima rundă în 2013, Milliner ar fi trebuit să fie titular atât în acel sezon cât și anul trecut, dar a jucat doar 16 partide în cei doi ani, suferind mai multe accidentări, două dintre ele la glezne.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore