MLS

Giovinco: Joc mai bine ca în Europa

August 27, 2015

giovinco

Starul celor de la Toronto FC, Sebastian Giovinco, a avut o nouă evoluție de senzație în victoria echipei sale cu Orlando City SC (5-0), iar italianul a recunoscut în fața presei că joacă cel mai bun fotbal din carieră.

„Joc mai bine ca în Europa. La acest moment sunt foarte mulțumit de nivelul la care am ajuns, mai ales că în ultimii doi ani nu am avut o formă grozavă. Continui să marchez, continui să-mi ajut echipa să-și atingă obiectivele și mă simt și bine“, a punctat mijlocașul ofensiv.

Giovinco a ajuns la 17 goluri și 12 pase decisive în acest an pentru echipa canadiană și este considerat drept principalul favorit la cucerirea titlului de MVP al sezonului. El a fost lăudat și de către antrenorul Greg Vanney, care îl consideră drept cel mai bun jucător din istoria MLS.

De altfel, majoritatea specialiștilor consideră că achiziționarea italianului a fost o mișcare mult mai bună decât aceea a contractării unor jucători ca David Villa, Andrea Pirlo, Steven Gerrard și Frank Lampard, toți trecuți de prima tinerețe și cu o contribuție limitată până în acest moment.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore