MLS

Montreal a schimbat antrenorul

August 31, 2015

Frank-Klopas

Eșecul din partida cu Toronto FC i-a fost fatal lui Frank Klopas. Montreal Impact au decis să-l piună pe liber pe antrenorul care nu a reușit să schimbe imaginea de perdant a echipei și l-a numit pe Mauro Biello, ca antrenor interimar.

Klopas a venit în Montreal de la Chicago Fire, unde a stat trei ani, dar anul trecut a terminat pe ultimul loc în clasament, doar titlul din Canada, câștigat chiar contra echipei care i-a învins duminică dimineața, a fost  suficient pentru a-și păstra postul. Impact a reușit apoi o cursă nebună în Liga Campionilor CONCACAF, devenind prima echipă canadiană care joacă finala, eșecul contra celor de la Club America de Mexico fiind unul dramatic.

După dezamăgirea din Ligă, Impact a devenit rapid o protagonistă și în MLS, iar viictorul prea strălucit, doar că trei eșecuri consecutive i-au trimis pe canadieni sub linia care delimitează echipele calificate în play-off, cele patru meciuri în minus fiind considerate insuficiente pentru a recupera deficitul (!?).

Bello, care a jucat 16 ani pentru Impact va avea un ajutor important în încercarea de a-și duce echipa în post sezon, ivorianul Didier Drogba fiind apt de joc din această săptămână.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore