NFL

JPP, out tot sezonul

September 14, 2015

jpp

Accidentul stupid suferit de Jason Pierre-Paul de Ziua Independenței l-ar putea costa sezonul pe fundașul de la New York Giants. Potrivit ESPN, jucătorul a fost evaluat de către medicii echipei care au constata nu numai lipsa unui deget și multiple fracturi la nivelul palmei, dar și efecte devastatoare ale exploziei petardei pe care acesta o mânuia în momentul accidentului. Astfel, JPP are un alt deget grav afectat, dar și o bucată din mână care a dispărut, după primele concluzii el având șanse minime să-și mai continue cariera de jucător profesionist.

Accidentarea lui JPP a venit în cel mai prost moment, el aflându-se în conflict deschis cu Giants, după ce clubul a refuzat să-i prelungească contractul și l-a „etichetat“ pentru acest an. Conform regulamentului, jucătorul avea însă dreptul să refuze etichetarea, lucru care s-a și întâmplat, iar Giants nu-i datorează nici un ban, accidentul suferit în afara terenului salvându-i practic pe Giants de o cheltuială de peste zece milioane de dolari.

Potrivit presei americane, JPP s-a oferit să evolueze cu o proteză specială, dar Giants au refuzat oferta, fiecare prezență pe teren a fundașului costând clubul aproape 900.000 de dolari, un preț prea mare pentru un sportiv care nu poate evolua la cel mai înalt nivel.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore