NFL

Jake Long, în Georgia

September 16, 2015

jake long

Unul dintre cei mai interesanți jucători liberi de contract rămași în piață, OT-ul Jake Long, a semnat marți seara cu Atlanta Falcons, punând astfel capăt speculațiilor legate de viitorul său.

În vârstă de 30 de ani, Long este considerat, încă, unul dintre cei mai buni jucători pe poziția de tackle, iar prestațiile multor ofensive în prima etapă din noul sezon i-au mărit și mai mult cota. Dacă rămâne sănătos. Culmea, echipa care l-a contractat pe fostul jucător de la Dolphins și Rams a avut un atac bun în primul meci (244 de yarzi) și beneficiază de unul dintre cei mai interesanți jucători aleși în aprilie: Jake Matthews, care evoluează pe postul de LT, adică exact cel preferat de Long.

Operat în luna octombrie a anului trecut pentru o smulgere a ligamentelor genunchiului, Jake Long a fost declarat apt de joc abia săptămâna trecută, fapt care a și prelungit mult perioada în care a rămas fără echipă. Dacă nu se va reaccidenta, sunt șanse mari ca el să devină perechea lui Matthews în stânga ofensivei din Georgia, Ryan Schraederer, jucător versatil, urmând să fie mutat în dreapta.  Long mai are nevoie de patru prezențe în teren pentru a bifa 100 de meciuri și fără accidentările din trecut ar fi fost un candidat serios la Hall of Fame.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore