DAILY RECAP  »  MLB

Încă o favorită, aut din play-off

October 9, 2015

Jake Arrieta

Al doilea meci de wild card din MLB a adus și a doua surpriză. După ce Houston Astros i-au eliminat, chiar în New York, pe Yankees, Chicago Cubs au reușit același lucru în Pittsburgh, cu Pirates. Mai mult, meciurile au semănat ca două picături de apă, aruncătorul titular al oaspeților, Jake Arrieta, reușind un meci fabulos în fața uneia dintre echipele care erau considerate drept candidate serioase la titlu.

Arrieta, care a permis numai două puncte în ultimele 72 de reprize jucate, de-a lungul a zece meciuri și nu a mai pierdut nici un meci din 25 iulie, a fost formidabil la aruncare, Pirații fiind frustrați și impotenți, în fața unui jucător care poate scrie istorie, anul acesta. Kyle Schwarber, autor a trei RBIs, inclusiv un HR de 450 de picioare, și Dexter Fowler au punctat pentru Cubs, iar Bucs au înregistrat al doilea eșec consecutiv, acasă, în Wild Card. Chicago, în schimb, a închis o serie incredibilă de înfrângeri în post-sezon, serie care ajunsese la nouă meciuri.

În această noapte au loc primele meciuri din runda Divizionară, Toronto – Texas și Kansas City – Houston, ambele în ALDS.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore