NFL

Manning, cel mai bun pasator din istoria NFL

November 15, 2015

manning

Peyton Manning a mai stabilit un record care are mari șanse să nu fie bătut în următoarele decenii. Quarterback-ul de la Denver Broncos a devenit cel mai bun pasator din istoria NFL, depășind cei 71.838 de yarzi pasați în întreaga carieră de către Brett Favre, jucător retras în 2010.

Doborârea recordului lui Favre trebuie să fie un nou moment special pentru Manning, cel care a fost acuzat că nu se retrage tocmai pentru a mai bate recordurile pe care nu le-a bătut deja, asta deși jocul său este încă la un nivel mult peste cel al majorității jucătorilor QB din ligă. Manning a stabilit noul record printr-o pasă de patru yarzi pentru Ronnie Hillman, în minutul 4.23 al meciului din Denver, contra celor de la Chiefs, la scorul de 0-0. A fost a doua încercare de pasă a legendarului jucător în meciul de importanță capitală pentru Chiefs, prima fiind interceptată de către Marcus Peters, unul dintre starurile în ascensiune din NFL, dar în compartimentul defensiv.

Dacă Broncos vor câștiga meciul, Manning va depăși și recordul de victorii stabilit tot de Favre, cei doi viitori membri ai Hall of Fame, aflându-se la egalitate de acum două săptămâni, cu 186 de victorii fiecare. În minutul 8 al disputei, Chiefs conduc cu 10-0!

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore