DAILY RECAP  »  NFL

Lions au rupt blestemul din Green Bay

November 16, 2015

lions pack

Etapă cu multe surprize în NFL, mai ales în sesiunea de meciuri de prânz. Cea mai mare, în Green Bay, acolo unde Detroit Lions au reușit să-l transforme pe Aaron Rodgers în amator și s-au impus cu 18-16 în fața favoriților de la Packers, după un meci cu un final nebunesc.

Green Bay a ratat o conversie de două puncte cu 35 de secunde rămase de jucat, conversie care ar fi dus partida în prelungiri, dar a reușit apoi să recupereze un on side kick, și a avut 28 de secunde pentru a duce mingea dincolo de linia de 40 de yarzi a adversarilor și a-i oferi lui Mason Crosby șansa unui field goal salvator, care ar fi păstrat punctele în Wisconsin. Crosby a ratat însă lamentabil încercarea de la 52 de yarzi, iar PAckers au ajuns la trei eșecuri consecutive și ar putea pierde șefie în divizie dacă Minnesota învinge Oakland, în a doua sesiune de jocuri a zilei.

Tot la surprize trebuie trecute victoriile celor de la Jacksonville Jaguars (22-20 cu Baltimore Ravens, în Maryland), Miami Dolphins (20-10 cu Philadelphia Eagles, în deplasare) Washington Resdkins (47-14! cu New Orleans Saints) și a celor de la Chicago Bears (37-13 în St Louis, cu Rams), ultimele două însă mai mult datorită diferențelor uriașe de pe tabelă. La confirmări, Panthers – Titans 27-10, în Tennessee (al nouălea succes din nouă meciuri pentru Carolina), Steelers – Browns 30-9 și Buccaneers – Cowboys 10-6, ultimul rezultat o surpriză acum două luni, dar ceva normal acum. Dallas a ajuns la șapte înfrângeri la rând, după accidentarea lui Tony Romo, dar meciul din Florida a fost pierdut rușinos.

rezultate 15 noiembrie

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore