Thriller la Buffalo. Bills ajung la 2-0

September 19, 2011

Buffalo Bills – Oakland Raiders 38-35

Ryan Fitzpatrick a aruncat o pasa de sase yarzi la David Nelson cu doar 14 secunde ramase din joc pentru a finaliza o revenire de senzatie si a-i conduce pe Bills la un succes cu 38-35 in fata lui Oakland Raiders.

Bills au marcat un TD la fiecare dintre cele cinci actiuni ofensive din partea secunda si au revenit de la 3-21. Ambele echipe s-au aflat la conducerea meciului de cinci ori in ultimul sfert, in cel mai frumos meci al startului de sezon.

Fred Jackson a marcat de doua ori si a „impins” 117 yarzi, iar Fitzpatrick a gasit omul potrivit in 28 dintre cele 46 pase incercate, pentru 264 de yarzi.

Oakland continua seria proasta din Est, calatoriile in cealalta parte a tarii soldandu-se cu patru esecuri consecutive. Jason Campbell a reusit 23 din 33 pase, 323 yarzi si doua TD inainte de a rata ultima pasa care a fost interceptata de Da’Norris Searcy in end zone. Faza a fost atat de confuza incat oficialii au avut nevoie de 10 minute pentru a stabili ca jucatorul lui Bills a interceptat mingea. Decizia a venit cand ambele echipe erau la vestiare iar jumatate dintre spectatori plecasera deja de la stadion.

By

Tags: , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore