NFL

McCown a terminat sezonul. Browns l-au adus pe Pryor

December 2, 2015

Josh McCown

Sezonul celor de la Cleveland Browns a devenit și mai frustrant. După un nou eșec cum numai Browns puteau înregistra, Josh McCown a fost declarat indisponibil până la finalul sezonului după ce a suferit o fractură de claviculă, iar Johnny Manziel ar putea reveni în centru, cel puțin pentru disputa cu Cincinnati Bengals, de duminică.

McCown, care a venit în Cleveland ca agent liber și rezervă a lui Manziel a reușit să profite de derapajele mai tânărului său coleg și a jucat titular în opt din cele 12 meciuri ale sezonului, doar problemele fizice ale veteranului salvându-l de la rușine pe fostul start de la Texas A&M. McCown a încercat să joace accidentat finalul partidei cu Ravens dar și-a agravat și mai mult afecțiunea (inițial s-a crezut că este doar o contuzie), umărul cedându-i la o încercare de pasă lungă pentru Benjamin,  Austin Davis încheind disputa dramatică.

Marți, formația aflată la 2-9 în clasament și eliminată deja din cursa pentru play-off, a anunțat că l-a transferat pe Terrelle Pryor, QB transformat în WR care a dat probe de joc la începutul sezonului, fără a fi convins însă. Venirea lui Pryor a fost cauzată, inițial, de dubla accidentare suferită de Andrew Hawkins și Taylor Gabriel, amândoi incerți pentru meciul cu Bengals, numai că dispariția din lot a lui McCown ar putea să-l reactiveze pe Pryor în rolul său preferat, cel de QB.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore