MLB

Maeda, la Dodgers pentru 20 de milioane de dolari

January 1, 2016

Kenta Maeda

Los Angeles Dodgers, echipa cu cel mai scump lot de jucători din MLB, continuă să surprindă. Gruparea californiană l-a achiziționat pe aruncătorul de mână dreaptă japonez Kenta Maeda, jucător care va semna o înțelegere valabilă pe opt ani, a cărei valoare nu a fost dezvăluită. Pentru că a fost legitimat în prima ligă niponă de baseball, a doua ca valoare din lume, Maeda nu vine gratis (era agent liber) și va costa 20 de milioane de dolari (sumă maximă), bani pe care îi va încasa fosta sa echipă, Hiroshima Carp.

Transferul jucătorului nu a fost confirmat, încă, de către Dodgers, care l-au mai contractat anul acesta și pe Scott Kazmir, continuând să arunce cu bani în stânga și în dreapta, fiind de așteptat ca oficializarea tranzacției să se facă după testele medicale. Anterior, clubul din California ajunsese la un acord cu un alt aruncător de mână dreaptă, Hisashi Iwakuma, dar contractul a fost anulat după ce agentul liber nu a trecut de controlul medical.

Dodgers și-au pierdut unul dintre cei mai buni jucători în acest an, pe Zack Greinke, iar Maeda a devenit singura opțiune de RHP, în condițiile în care Brandon McCarthy și Hyun-Jin Ryu sunt accidentați și vor lipsi o perioadă lungă de pe teren. În rotația actuală, prognozată de presa americană, Maeda este al doilea, după Clayton Kershaw, dar înaintea lui Brett Anderson, Alex Wood și Kazmir, toți LHP.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore