NFL

Tebow marcheaza un nou TD, si Broncos inving Jets

November 19, 2011

O alergare de 20 de yarzi intr-o faza tipica pentru un running back, l-a transformat din nou in erou pe Tim Tebow. Coordonatorul lui Denver Broncos a reusit un nou meci antologic, cu statistici infioratoare in aer, dar uluitoare pe pamant, si Broncos se indreapta spre play off, dupa 17-13 cu Jets.

Partida de joi noaptea nu a fost una frumoasa pentru nimeni. O echipa stransa ca un arici in jurul unui QB de-a dreptul haotic, vs o echipa care are talent, dar nu si minte, iar spectacolul a fost unul modest. La pauza scorul a fost 3-3, si doar doua gafe monumentale, una a defensivei lui Denver, cealalta a lui Mark Sanchez, au mai luminat atmosfera. Pana la final.

Ultimul drive, cu Broncos la posesie, inceput cu 5’52’’ ramase de jucat, din terenul de tinta al lui Denver. Prima pasa a fost la milimetri de interceptie si game over. Apoi a urmat o alergare, o pasa completa, o alta alergare, o alta pasa completa, si mingea a auns la 20 de yarzi de terenul de tinta al celor de la Jets. Si a intervenit „magia lui Tebow”.

Coordonatorul a luat mingea, a fentat, s-a uitat la coechipierii demarcati si a zis sa fie iar erou. A profitate de eroarea de incepator a lui Eric Smith si a patruns fara mari probleme in end zone-ul oaspetilor. Faza a fost atat de surprinzatoare incat comentatorii americani n-au avut reactie si au inceput pur si simplu sa rada in hohote.

Tebow are 388 de yarzi alergati, record al francizei, se poate „intrece” usor cu orice running back din NFL, si i-a dus pe Broncos la 4-1 de la 1-4 cu Orton. Cine il mai critica?

 

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore