NHL

Oilers, două luni fără Nugent-Hokins

January 20, 2016

Ryan Nuggent-Hopkins

Ultima clasată din Conferința de Est a NHL nu are nici un pic de noroc. Edmonton Oilers l-au pierdut pentru două luni pe Ryan Nugent-Hopkins, care s-a accidentat grav în victoria șoc din fața Floridei Panthers, iar viitorul gri s-a transformat într-unul negru, deși matematica încă le este favorabilă canadienilor.

Primul ales în draftul din 2011, Nugent-Hopkins n-a rupt gura târgului anul acesta, dar s-a dovedit o soluție eficientă în ofensivă, cu opt goluri și 22 de pase decisive în 46 dintre cele 47 de jocuri ale echipei, numai că accidentarea sa vine într-un moment total nepotrivit. Fără Conor McDavid (prima alegere în draftul din acest an), accidentat pe 3 noiembrie și cu „pețitori“ la poartă chiar pentru jucătorul accidentat, Oilers trebuie să se descurce cu un lot limitat până în februarie (când ar reveni McDavid), fiind greu de crezut că cineva va risca să-l ia acum pe Nugent-Hopkins.

Centrul canadian de 22 de ani are 304 meciuri ca profesionist (în 2012 a fost trimis înapoi în AHL, dar devenise piesă de bază în ultimii trei ani), cu 73 de goluri și 145 de pase decisive, și a atras destule priviri, majoritatea specialiștilor considerând că vina pentru productivitatea slabă (raportată la talent) o au antrenorii care s-au perindat prin Edmonton.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore