NBA

Curry, Warriors, cele mai bine vândute tricouri din NBA

January 21, 2016

tricouri

Stephen Curry, la categorie jucători, și Golden State Warriors, la categoria echipe, sunt, în continuare, liderii celor două categorii comerciale ale NBA, și pentru sezonul 2015-2016. LeBron James, Kobe Bryant, Kristaps Porzingis și Kevin Durant completează Top 5, într-un sezon în care vânzările de tricouri au depășit orice așteptări, conform poziției oficiale a NBA. Printre remarcații individuali s-au mai numărat Jimmy Butler, care a atins, prima dată Top 10, Bryant, urcat pe locul 3 după ce terminase sezonul precedent pe locul 6, Russel Westbrook și Kevin Durant, care au urcat șase poziții fiecare până pe locurile 7, respectiv 5, și Paul George, care a atins un record personal cu poziția a 12-a în clasamentul vânzărilor anuale.

Derrick Rose (6), Kyrie Irving (8), James Harden (9), Klay Thompson (11), Anthony Davis (13), Chris Paul (14) și Carmelo Anthony (15) au fost, de asemenea, remarcați, în tot topul șocul fiind creat de lituanianul Porzingis, debutantul de la New York Knicks care a făcut senzație în acest an.

Categoria echipelor e dominată, în continuare, de Warriors, campionii vânzând cele mai multe tricouri, deși acum trei ani erau una dintre francizele codașe la acest capitol. În top 10 se mai află, în ordine, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers, New York Knicks, San Antonio Spurs, Oklahoma City Thunder, Miami Heat, Boston Celtics și LA Clippers.

 

By

Tags: , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore