NFL

Rodgers ar putea fi cel mai mare

November 19, 2011

Grupul celor care il lauda pe Aaron Rodgers s-a mai marit cu un personaj ilustru. Legenda vie a celor de la Bills, Jim Kelly, cel care a jucat patru finale cu Buffalo, spune ca Rodgers va eclipsa toate performantele predecesorilor. Mai devreme sau mai tarziu.

„Daca va contiuna sa joace asa, va deveni, fara indoiala, cel mai mare QB din istorie. Am urmarit finala din sezonul trecut si pasele pe care le-a dat. A reusit orice pasa pe care ti-o poti imagina. Totul perfect. Este cel mai bun din liga acum, si cel mai bun QB pe care l-am vazut in ultimii ani”, l-a caracterizat Kelly.

Daca o asemenea prezentare pare prematura pentru un jucator de doar 27 de ani, pe hartie lucrurile sunt infioratoare daca ne gandim cat de bun poate fi Rodgers.

Detine recordul la procentajul paselor cu 72,9%. A pasat pentru 28 de TD si doar 3 interceptii. Are un rating de pase de 130,7, cu 28 de puncte mai mult ca locul 2, Tom Brady. De multe ori pare desprins din jocul Madden NFL, dar rezultatele echipei ii maresc si mai mult notorietatea.

Din 1950 incoace, nici o echipa nu a mai reusit ce au reusit Packers in era Rodgers. Branzarii au cea mai mare medie de puncte pe meci din ultimii 60 de ani si sunt la 9-0 (prima data dupa 49 de ani). E oare cel mai bun?

Cei mai productivi QB din istorie (minim 50 de meciuri jucate)

» Rodgers, Packers: 27.9

» Philip Rivers, Chargers: 27.6

» Otto Graham, Browns: 27.1

» Norm Van Brocklin, L.A. Rams: 27.0

» Brady, Patriots: 26.9

 

By

Tags: , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore