NHL

Drouin, suspendat pe termen nelimitat

January 22, 2016

Jonathan Drouin

Scandalul dintre Tampa Bay Lightning și talentatul atacant Jonathan Drouin este departe de a se fi terminat. La 17 zile după ce jucătorul a fost retrogradat la echipa secundă pentru că a cerut să fie transferat, el a fost suspendat pe termen nelimitat și fără plată. Potrivit clubului, Drouin a refuzat să joace în meciul dintre Syracuse Crunch și Toronto Marlies, din AHL, iar această nouă dovadă de nesupunere nu a mai putut fi acceptată de către managerul general Steve Yzerman.

De partea cealaltă, agentul lui Drouin a susținut că doar a solicitat ca jucătorul pe care îl reprezintă să nu fie folosit în meciuri inutile și doar să se antreneze, pentru a evita o accidentare care să pericliteze un transfer viitor. În vârstă de 20 de ani, canadianul a fost ales al treilea în draftul din 2013, dar nu a reușit să se impună lângă Steven Stamkos, el adunând doar zece goluri și 34 de pase în 89 de meciuri, înainte de a fi retrogradat. Inconstanța sa și lipsa de productivitate din play-off-ul sezonului trecut l-au făcut dispensabil, numai că Lightning continuă să solicite un preț prea mare pentru el, iar conform regulamentului NHL, Drouin are puține drepturi. Dacă nu niciunul.

Aflat în al doilea an de entry-level, atacantul nu are nicio garanție, conform regulilor și, spune presa americană, nu ar fi avut nici măcar dreptul să solicite transferul, astfel că Yzerman are, pe moment, toate atuurile în mână. Cu fiecare zi care trece, însă, prețul său va scădea, deja două dintre echipele interesate (Anaheim Ducks și Chicago Blackhawks) acoperindu-și postul deficitar de aripă stânga printr-un schimb reciproc avantajos. Nu și pentru Drouin sau Lightning.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore