MLB

75 de milioane pentru Cespedes

January 24, 2016

Yoenis Cespedes

New York Mets au reușit să prindă ultimul mare pește aflat în lacul agenților liberi din MLB, Yoenis Cespedes acceptând oferta clubului la care a jucat ultima parte a sezonului precedent. Cubanezul va primi 75 de milioane de dolari, pentru trei sezoane, o sumă uriașă care este garantată contractul fiind unul prietenos cu jucătorul.

Astfel, Cespedes poate să plece după un an, fără pretenții din partea clubului, dacă primește o ofertă mai bună, dar poate refuza o dată și un transfer, în cazul în care Mets constată că și-au luat țeapă. Mai mult, dacă rupe contractul după un an, sluggerul va primi un bonus de zece procente din primul salariu, astfel că practic pe 2016, Cespedes va încasa, indiferent ce se întâmplă, 27.5 milioane de dolari.

În vârstă de 30 de ani, Cespedes a avut un sezon fantastic, fiind unul dintre oamenii de bază ai francizei din New York, surpriză frumoasă anul trecut. El a căutat un contract pe șase ani, la o valoare medie de 22 de milioane de dolari anual, cea mai bună ofertă primită a fost de la Nationals, cinci ani și 101 milioane de dolari, Chicago Cubs oferindu-i un contract asemănător cu Mets. El a preferat să rămână însă în New York, mai ales că este un idol al fanilor, după numere impresionante anul trecut, inclusiv 35 HR și 105 RBIs.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore