NFL

Broncos joacă în alb în Super Bowl

January 27, 2016

Nov 11, 2012; Charlotte, NC, USA; Denver Broncos quarterback Peyton Manning (18) passes the ball as tackle Ryan Clady (78) blocks and Carolina Panthers defensive end Greg Hardy (76) defends in the first quarter at Bank of America Stadium. Mandatory Credit: Bob Donnan-USA TODAY Sports

Denver Broncos fac tot ce pot pentru a evita un nou eșec în Super Bowl. Din motive de… tradiție, echipa din Denver a ales să joace în echipamentul de rezervă în finala de duminica viitoare, John Elway motivând alegerea prin faptul că Armăsarii au „avut parte de succes în Super Bowl când au jucat în alb“.

Jurnaliștii americani bănuiesc însă că la mijloc nu este numărul de victorii, ci recordul catastrofal al francizei când a jucat finala în portocaliu (echipament tradițional), din patru încercări Broncos ieșind mereu învinși, și la diferențe majore (1977 cu Dallas), 1987 cu Redskins, 1989 cu 49ers și 2013 cu Seahawks). În alb, Broncos au record 1-1, eșec în 1986 cu Giants și succes în 1998 cu Falcons, când Elway era în centru, iar în al treilea echipament record 1-0, prin victoria din 1997 când au jucat în albastru.

Paradoxal, alegerea Armăsarilor îi ajută, psihologic, și pe Panthers, în singura apariție în finală Carolina fiind învinsă în timp ce purta echipamentul principal (alb). Acum vor juca în cel de rezervă (negru) și vor spera să spargă, și ei, ghinionul.

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore