NHL

Dublul campion Adams a renunțat la hochei

January 28, 2016

Craig Adams

Atacantul de 38 de ani, Craig Adams, dublu câștigător al Stanley Cup, a anunțat că se retrage, la capătul unei cariere pline de succes. Ultima dată jucător activ la Pittsburgh Penguins, echipă pentru care a bifat 70 de meciuri, sezonul trecut, Adams a adunat 951 de partide în sezonul regulat și 105 în play-off, pentru trei echipe, Carolina Hurricanes, Chicago Blackhawks și Penguins, fiind recunoscut pentru calitățile sale defensive ca membru al liniilor speciale, unde s-a făcut remarcat la toate cele trei echipe. El a câștigat Cupa Stanley în 2006 (Hurricanes) și 2009 (Penguins), evoluând 49 de meciuri în cele două campanii de play-off.

„Mă consider foarte norocos să fi avut șansa de a-mi îndeplini visul și de a juca în NHL. Oportunitatea de a juca alături de cei mai mari hocheiști ai lumii a fost o onoare și n-o să uit asta niciodată. Le mulțumesc foștilor coechipieri pentru pentru toate momentele pe care le-am petrecut împreună, pentru cele bune și cele rele și pentru amintirile care ne rămân. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc fanilor, fără care victoriile și înfrângerile nu înseamnă nimic“, a declarat jucătorul.

În 1056 de meciuri oficiale, Adams a adunat 62 de goluri și 172 de puncte, cel mai bun an fiind 2005-2006 cu 10 goluri și 21 de puncte.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore