NHL

Ovi nu joacă în All Start Week-end

January 30, 2016

Alexander Ovechkin

Absență majoră în week-end-ul vedetelor din NH. Rusul Alexander Ovechkin a fost nevoit să declare forfeit după ce ar fi suferit o accidentare la genunchi în ultimul meci al echipei sale, astfel că liga a fost nevoită să se reorienteze. Conaționalul acestuia (și coechipier la Capitals), Evgeny Kuznețov a fost chemat în locul său, tot astăzi James Neal fiind propus de NHL pentru a-l înlocui pe Jonathan Toews (Blackhawks), de asemenea accidentat.

Kuznețov, 23 de ani, este unul dintre cei mai prolifici jucători din acest an, fiind pe locul 5 în statisticile ligii, cu 49 de puncte, iar absența sa din ASW a părut forțată, NHL având serioase probleme cu sistemul de vor după episodul John Scott. Rusul se va afla la prima selecție pentru spectacolul vedetelor și nu sunt puțini cei care consideră că Ovechkin a dorit să-i facă un cadou colegului său, acesta fiind primul sub linie.

Neal, 28 de ani, apare pentru a doua oară în duelul vedetelor, după o selecție pe care a avut-o în 2012l față de Kuznețov, centrul lui Nashville Predators are doar 30 de puncte dar o imagine foarte bună, fiind o alegere decentă.

Trebuie remarcat că, în conformitate cu regulile ligii, Ovechkin și Toews vor fi suspendați câte un meci pentru absența din ASW.

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore