NBA

Hornacek, pus pe liber de Suns

February 2, 2016

Jeff Hornacek

Una dintre cele mai proaste serii din istoria celor de la Phoenix Suns s-a încheiat așa cum era de așteptat, cu eliberarea din funcție a lui Jeff Hornacek. Tehnicianul plătește astfel oalele sparte de către jucătorii săi, care au pierdut zece din ultimele 11 partide și 19 din ultimele 21, este adevărat, în condiții de joc speciale.

Patru din cinci titulari inițiali sunt în convalescență sau pe bancă, după o serie de întâmplări cum numai în America pot avea loc, Suns devenind, dintr-o favorită la play-off, una dintre candidatele serioase la prima alegere în draft. Astfel, Markieff Morris a refuzat să mai joace în prima linie după ce fratele său geamăn, Marcus, a fost trimis în Dallas, Eric Bledsoe a suferit o smulgere a cartilagiilor la genunchi și lipsește tot anul, iar Brandon Knight și Ronnie Price au stat mai mult în cabinetul medical decât pe parchet. În plus, Tyson Chandler a jucat mai mereu într-un picior și nu a contribuit la nivelul așteptărilor, iar asta s-a văzut în rezultate. Suns au fost nevoiți să joace cu puști ca Archie Goodwin, Devin Booker și TJ Warren, altfel jucători serioși, dar niciodată titulari în NBA, și înfrângerile s-au adunat rapid.

Hornacek a plătit cu scaunul după ultimul eșec și încheie cariera din Arizona cu record 101-112, unul puțin așteptat după un start fulminant de carieră. Suns au câștigat 48 de meciuri în primul său an ca antrenor, iar Hornacek a terminat pe locul secund, după Gregg Popovich, în ancheta privind cel mai bun antrenor din NBA, lucrurile luând-o pe o pantă descendentă de anul trecut. Potrivit presei americane, patronatul celor de la Suns nu va aduce un antrenor nou, interimatul urmând să fie asigurat de unul dintre secunzii Corey Gaines, Earl Watson sau Nate Bjorkgren.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore