NBA

Suns au mai pierdut un titular

February 3, 2016

TJ Warren

Noi vești proaste pentru Phoenix Suns. De parcă forma de moment nu ar fi fost un motiv suficient de îngrijorare, un alt titular a încheiat prematur sezonul. Este vorba despre TJ Warren, care a suferit o fractură la piciorul drept și nu va mai putea fi recuperat pentru a contribui în acest an competițional.

În vârstă de 22 de ani, Warren a reușit să se impună anul acesta, după ce a fost ales de pe poziția a 14-a în draftul din 2014, devenind unul dintre oamenii de bază ai formației din Arizona. În 47 de prezențe pe teren, acesta reușise o medie de 11 puncte și trei recuperări, fiind remarcat de specialiști alături de alți doi tineri: David Booker și Archie Goodwin.

Warren este ultimul jucător dintr-o listă lungă de ghinioane care au lovit pe Suns, formația aflându-se acum pe antepenultimul loc din ligă, după o serie incredibilă cu 19 eșecuri în 21 de partide. Conducerea l-a demis pe Jeff Hornacek, dar problema nu pare pe bancă, ci în fragilitatea fizică a lotului, patru din primii cinci jucători fiind mai mult accidentați.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore