NFL

Packers, pusi in dificultate de Buccaneers

November 20, 2011

Aaron Rodgers a pasat pentru trei TD si Green Bay Packers au supravietuit atacurilor furibunde ale celor de la Tampa Bay Buccaneers, scor 35-16. A fost al doilea meci din ultimele trei in care Packers au parut sa se clatine, iar Rodgers si-a facut praf o parte din statistici.

Faza cheie a meciului a venit la 28-26 si posesie pentru Green Bay. Rodgers l-a gasit pe Jordy Nelson cu o pasa de 40 de yarzi cu trei minute inainte de final, si meciul a fost incheiat, dar evolutia generala a fost una slaba. Rodgers a aruncat o interceptie si doar 23 de pase din 34 de incercari, statistici care au eclipsat cei 299 de yarzi pasati si cele 3 TD. Packers merg totusi in Detroit cu un bilant imaculat, dar partida de Ziua Recunostintei nu mai pare la fel de usoara, iar un parcurs istoric devine tot mai greu de realizat.

De partea cealalta, Josh Freeman a avut o zi de memorat. Desi a aruncat doua interceptii, coordonatorul lui Bucs a reusit 342 de yarzi si doua TD, dar, mai ales, a condus ofensiva efervescenta a piratilor care i-a facut de multe ori sa dea inapoi pe campioni. Bucs sunt la 4-6 si virtual eliminati din PO.

 

By

Tags: , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore