NFL

Titans au renunțat la Griffin

February 10, 2016

Cele patru zile de foc din NFL au început cum nu se poate mai rău pentru veterani. Cluburile profită de șansa de a-i pune pe liber, chiar dacă mai au contracte active, iar safety-ul Michael Griffin este  printre primii jucători care fie vor schimba echipa pentru sezonul viitor, fie va alege retragerea.

După 9 ani petrecuți în Tennessee, Griffin a fost concediat de Titans, după cel mai slab sezon al carierei, însă. Ales în prima rundă de draft în 2007, Griffin a jucat 141 de partide pentru Titani reușind 25 de intercepții, dar anul trecut a realizat una singură și a apărat doar trei pase, fiind prezent în teren în 15 din cele 16 meciuri ale echipei. Ajuns la 31 de ani, el a fost văzut drept unul dintre cei mai slabi jucători de pe poziția de safety (locul 77 din 88) și principala hibă din apărarea Titanilor, una care a fost oricum în genunchi tot anul.

Selecționat de două ori în Pro Bowl Griffin pare un candidat serios la retragere, asta dacă vreun antrenor căruia îi place riscul nu-i va oferi un contract fără garanții, pentru sezonul următor.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore