NBA

Probleme și pentru Warriors?

February 10, 2016

Festus Ezeli

Campioana în exercițiu din NBA, Golden State Warriors s-a lăudat nu doar cu recorduri ci și cu o sănătate de fier a jucătorilor. În afara unui episod de scurtă durată al cărui protagonist a fost Stephen Curry, franciza din Oakland nu a fost nevoită să suporte absențe pe termen mai lung, dar acest lucru se va schimba.

Festus Ezeli, pivotul care are 7,5 puncte, 5.9 recuperări și 1.23 de capace pe meci în 40 de prezențe, a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchiul stâng și va mai juca abia în aprilie. Absent de pe 25 ianuarie, după ce a acuzat dureri la genunchiul afectat, Ezeli a încercat să rezolve problema prin reabilitare, numai că efectele au fost nule, astfel că s-a ajuns la cuțit.

În vârstă de 26 de ani, Ezeli nu este titular de drept în echipa lui Steve Kerr, dar a evoluat deja în 164 de partide în trei ani pentru campioni sezonul actual fiind unul excelent, din punct de vedere statistic, cu o creștere a productivității direct proporțională cu numărul de minute petrecute pe parchet.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore