DAILY RECAP  »  NHL

Noaptea triplelor

February 13, 2016

NHL continuă să uimească, deși nimic nu mai pare să poată provoca uimire. Jordan Eberle, Alexander Ovechkin și Patrick Eaves au reușit toți câte un hattrick, în sesiunea de jocuri de vineri dimineața, lucru rar văzut pe patinoarele din ligă. Dacă primii doi sunt obișnuiți pe listele marcatorilor, veteranul lui Dallas Stars se află la prima performanță de gen și, de notat, mai marcase doar patru goluri în acest an, lucru care face și mai interesantă reușita.

Ovechkin a ajuns la 509 reușite în carieră și i-a depășit pe Jean Beliveau (în clasamentul general, pentru locul 39 în topul all time) și Patrick Kane (34 de goluri față de 33 în clasamentul anual), în ritmul actual de a marca el având șanse reale să intre în top 30 al marcatorilor.

Tot la istorie, Jarome Iginla a făcut dubla în partida cu Ottawa Senators și s-a apropiat la numai patru reușite de Dino Ciccarelli și la șase de Bobby Hull, pentru locurile 17, respectiv 16, în clasamentul all time. Realist, canadianul are șanse mari să-i bată pe amândoi până la finalul sezonului (15 goluri în acest an), dar nu și pe Joe Sakic, locul 15 cu 625 de reușite. Iginla are 604.

Rezultate:

Islanders – Kings 5-2, Flyers – Sabres 5-1, Blue Jackets – Ducks 4-3, Senators – Avalanche 3-4, Wild – Capitals 3-4, Jets – Bruins 2-6, Blackhawks – Stars 2-4, Oilers – Maple Leafs 5-2, Sharks – Flames 5-6.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore