DAILY RECAP  »  NHL

Cum îți sărbătorești ziua de naștere? Marcând o dublă în superioritate

February 14, 2016

Atacantul american al celor de la Monteral Canadiens, Alex Galchenyuk, a sărbătorit în cel mai sportiv mod cu putință împlinirea a 22 de ani. El a reușit o dublă pentru Canadiens, ambele goluri venind în superioritate, și a ajuns la 34 de puncte în acest sezon, având șanse reale să stabilească un nou record personal. Din păcate, efortul tânărului atacant au fost inutile, echipa sa continuând evoluțiile șterse și coborârea în ierarhie, după un nou eșec dureros.

Pe lângă performanța lui Galchenyuk, sesiunea de meciuri de sâmbătă dimineața a fost una plină de evenimente. Anze Kpitar a reușit un hattrick, Matt Duchene, golul 25, James Neal, pe al 20-lea, la fel ca Shane Doan (devenit cel mai productiv jucător din istoria lui Arizona, cu această ocazie), iar Jaden Schwartz pe primul. În plus, Jaromir Jagr a mai făcut un pas către locul 3 all time la puncte după două pase decisive (1.842 de puncte!), Roberto Luongo a devenit al șaselea portar din istorie ca număr de prezențe (907), Dani Girardi a sărbătorit meciul 700, iar Ryan Callahan, meciul 600, și Pavel Datsyuk a ajuns la 899 de puncte în 927 de partide jucate.

Rezultate:

Sabres – Canadiens 6-4, Rangers – Kings 4-5, Hurricanes – Penguins 1-2, Red Wings – Avalanche 2-3, Lightning – Predators 4-3, Panthers – Blues 3-5, Coyotes – Flames 4-1.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore