NFL

Leul Mathis se retrage

February 17, 2016

După 13 sezoane petrecute în NFL, cornerback-ul Rashean Mathis (Detroit Lions) a anunțat că se retrage. „Au fost 13 ani fabuloși și cred că este timpul să pun ghetele în cui. Dumnezeu m-a binecuvântat cu o carieră lungă și simt că este timpul să mă retrag. Acești trei ani în Detroit au fost uluitori pentru mine. Să fiu alături de Jim (Caldwell) în ultimii doi ani reprezintă tot ce mi-am dorit, și nu pot cere mai mult“, a spus jucătorul, care a început cariera în Jacksonville.

Mathis, 35 de ani, a evoluat ca titular în 165 de meciuri și când nu a avut probleme medicale a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe postul de CB. Originar din Jacksonville, Mathis a fost trădat de clubul pe care l-a iubit după zece ani, Jaguars preferând să nu mai riște o nouă înțelegere cu el într-un moment în care era accidentat, dar Lions i-au întins o mână, lucru benefic pentru ambele părți.

În ciuda previziunilor, Mathis a avut trei ani excelenți cu Lions, dar accidentarea suferită în săptămâna 7 a sezonului recent încheiat i-a pus capăt nu numai anului competițional, ci și carierei, presa americană speculând că acea comoție a fost semnalul de alarmă de care avea nevoie. Mathis încheie o carieră superbă cu 32 de intercepții, 111 pase apărate, patru TDs marcate și 647 de tacklinguri.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore