NFL

Kuechly, la cuțit

February 18, 2016

Evoluția deloc spectaculoasă a lui Luke Kuechly din Super Bowl primește o explicație. Cel mai bun fundaș din 2013 și de trei ori selecționat în Pro Bowl, a jucat accidentat în meciul cu Denver Broncos, iar acum va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru a-și remedia afecțiunea.

Potrivit presei americane, Kuechly a suferit o ruptură musculară în partida din runda a 17-a, câștigată cu Tampa Bay Buccaneers, și a evoluat apoi așa în meciurile cu Arizona Cardinals și Seattle Seahawks, devenind primul jucător din istorie cu intercepții returnate pentru TD în două meciuri consecutive. Acum a venit timpul ca ruptura să fie reparată, iar perioada de convalescență va fi între trei și șase luni, medicii garantând însă că starul din Charlotte se va afla în teren la primul meci al sezonului următor.

Kuechly a lipsit doar trei meciuri din momentul în care a ajuns la Panthers, în prima rundă din 2012, și a reușit 118 tackles în 13 meciuri în acest an. El a stabilit recordul ligii la această categorie, pentru play-offs, cu 29 de reușite, fiind eclipsat în evoluții doar de Von Miller, MVP-ul finalei NFL.

Credit foto: Thearon W. Henderson/Getty Images North America

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore