NBA

Bargnani, concediat de Nets

February 22, 2016

Cariera italianului Andrea Bargnani în NBA pare să fi ajuns la sfârșit. Jucătorul ales primul în draftul de acum zece ani a fost concediat de Brooklyn Nets și are șanse minime să-și găsească un alt angajament în liga nord-americană, după cinci sezoane consecutive în care a fost departe de a impresiona.

Italianul a debutat în NBA la Toronto Raptors  și a avut cinci sezoane foarte bune, doar accidentările repetate limitându-i numărul de prezențe în teren. În 2013, Bargnani și Raptors s-au despărțit după un  „mariaj“ de șapte ani,  următoarele două sezoane petrecându-le în New York, la Knicks.  Ajuns în iulie la Nets, Bargnani a evoluat de 46 de ori pentru echipa din Brooklyn, însă niciodată ca titular  , productivitatea sa atingând un minim nedorit de 6.6 puncte pe meci.

Dacă nu își va găsi un alt angajament american, pentru că este greu de crezut că nu va găsi de lucru în Europa, Bargnani va încheia aventura americană cu 550 de partide, 7.873 de puncte, 470 de capace, 653 de pase și 2.541 de recuperări, cele mai multe, bineînțeles, în Toronto.

foto credit: Al Bello/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore